S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov / Izberi sam, zabavaj se prijetno!

Izberi sam, zabavaj se prijetno!

Dobra zabava je samo prijetna zabava

Ker se zavedamo vse večje prisotnosti alkohola med mladimi smo se v podjetju Hot-Horse d.o.o. odločili, da podpremo program Izberi sam, ki že od leta 2006 poteka pod okriljem združenja DrogArt. V okviru programa Izberi sam se z različnimi pristopi osvešča mlade o alkoholu in tveganjih, ki lahko nastanejo ob uživanju te popularne droge. S Party planerjem in nasveti za zmanjšanje škodljivih posledic alkohola pa lahko dobite tudi brezplačni Horseburger.

Party planer

V sklopu programa Izberi sam so v združenju DrogArt pripravili žepni Party planer v katerem lahko srednješolci in študentje poleg koledarja za zapisovanje vsakodnevnih obveznosti najdejo tudi Vodič za žur. Le-ta vsebuje zanimive vsebine, ki lahko mladim koristijo pri načrtovanju zabave doma in ko se odpravijo na žur. Poleg informacij, idej in priporočil, Party planer ponuja tudi različne ugodnosti, med katerimi je tudi kupon za brezplačni Horseburger.

Napolni želodček, zmanjšaj učinek alkohola

Neželene učinke alkohola lahko zmanjšamo oz. ublažimo tudi z dobrim obrokom. Poln želodec upočasni in omeji absorpcijo alkohola, če alkoholne pijače uživate po obroku se bodo učinki alkohola pojavili kasneje, koncentracija alkohola v telesu pa bo naraščala počasneje. Tako boste lahko v dobri zabavi uživali celo noč. Da bo vaša zabava karseda prijetna smo program Izberi sam podprli podprli tudi v letošnjem letu. Mladim bo tako na voljo 100 bonov za brezplačni Horseburger.

Si mlajši od 30 let in te zanima kako do brezplačnega Horseburgerja?

•    Oglasi se v DrogArt infotočki (Prečna ul. 6, Ljubljana) in se seznani z načini za zmanjševanje škodljivih posledic alkohola.
•    Pridobi novi Party planer 2013/2014 v njem poišči Hot-Horse kuponček in ga zamenjaj za bon.
•    Bon lahko unovčiš v eni od okrepčevalnic Hot-Horse (BTC, Šmartinska 152 ali Tivoli, Celovška 25).

 

Podpri projekt Izberi sam tudi na  Facebooku!

Izberi sam!


Hot-Horse

hot-horse facebook logo
Loading...