
Horsova kmečka pojedina
Izjemno preprosta in prepoznavna zimska jed katera je poznana v vsaki slovenski kuhinji. Iz konjskega mesa pa pečenice in krvavice še toliko bolj navdušijo brbončiče vsakega jedca.
VečIzjemno preprosta in prepoznavna zimska jed katera je poznana v vsaki slovenski kuhinji. Iz konjskega mesa pa pečenice in krvavice še toliko bolj navdušijo brbončiče vsakega jedca.
VečTradicionalna domača enolončnica, ki že leta navdušuje ljudi najrazličnejših okusov. Odlično se obnese kot samostojna jed ali topla malica, sploh pa v mrzlih dneh.
VečNa prehodu 19. stoletja je bil biftek priljubljena specialiteta med Francozi, od katerih se je njegov sloves pozneje razširil po vsej Evropi in svetu.
VečJota s kislim zeljem ali repo, je vrjetno ena izmed najbolj znanih enolončnic z dolgo tradicijo, ki ji poznajo tudi tujci.
VečNacionalna jed, ki jo pozna prav vsak! Jed, ki prihaja iz Perzije, tam pa beseda kufte pomeni zdrobljeno oziroma sesekljano meso.
VečChef Janez Bratovž je naše recepte poenostavil in pokazal, kako pripravimo burger kar sami doma.
VečVaša izbira za praznovanja, fino sesekljana žrebetova pljučna ali bočnik
VečVsak, ki se bo lotil priprave jedi iz konjskega mesa, bo zagotovo navdušen.
VečLičnica je tisti kos mesa, ki ga chef Janez Bratovž najraje pripravlja.
VečJanez Bratovž je demostriral pripravo številnih odličnih jedi iz konjskega mesa.
VečPripravite svojim gostom nekaj enkratnega. Prava Hot´Horse konjska pečenka vas bo popeljala v pravljično deželo okusov.
Več